Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti U prostorijama Udruženja ALDI održan je dvodnevni trening na temu „Priprema i pisanje projektnih prijedloga“
U prostorijama Udruženja ALDI održan je dvodnevni trening na temu „Priprema i pisanje projektnih prijedloga“ PDF Ispis E-mail

06.11.2019.

aldi 5.11.19-1

U prostorijama Udruženja ALDI održan je dvodnevni trening na temu „Priprema i pisanje projektnih prijedloga“ u sklopu projekta „Jačanje mreže vladinih i nevladinih aktera u oblasti obrazovanja odraslih“, koji finansira DVV International - Ured za BiH.

Učesnici treninga su potpisinici Memoranduma o saradnji na jačanju mreže vladinih i nevladinih aktera u oblasti obrazovanja odraslih; predstavnici Ministarstva za obrazovanje, mlade, nauku, kulturu i sport BPK Goražde, Grada Goražda, JU Službe za zapošljavanje BPK Goražde, JU SSŠ „Džemal Bijedić“ Goražde, Udruženja poslodavaca BPK Goražde, Obrtničke komore BPK Goražde i Udruženja ALDI Goražde. Predavač - konsultant je Armin Alijagić, predsjednik NVO "Naša Perspektiva".

Kako bi partnerstvo na polju obrazovanja odraslih funkcionisalo na dugoročan i održiv način, potrebno je ojačati kapacitete partnera u pripremi projekata koji doprinose ekonomskom i društvenom razvoju sa posebnim fokusom na one koji više doprinose zapošljavanju. Po završetku treninga, članovi lokalnog partnerstva će biti osposobljeni za aktivno sudjelovanje u organizaciji, pripremi i razradi prijedloga projekata pod određenim Pozivima za korištenje sredstava iz EU, nacionalnih i lokalnih fondova.

 

aldi 7.11.19-3

 

aldi 7.11.19-2

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 14