Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Otvoren javni poziv za nominaciju kandidata za dodjelu priznanja za najboljeg poduzetnika/preduzetnika u 2020. godini
Otvoren javni poziv za nominaciju kandidata za dodjelu priznanja za najboljeg poduzetnika/preduzetnika u 2020. godini PDF Ispis E-mail

11.03.2020.

Otvoren javni poziv za nominaciju kandidata za dodjelu priznanja za najboljeg poduzetnika/preduzetnika u 2020. godini

Udruženje poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine objavilo je JAVNI POZIV ZA NOMINOVANJE KANDIDATA ZA DODJELU PRIZNANJA ZA NAJBOLJEG PODUZETNIKA/PREDUZETNIKA U 2020. GODINI U FBiH „EMERIK BLUM" - onom koji pomjera granice.

U okviru obilježavanja Dana poslodavaca Udruženje poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine dodjeljuje priznanje „Emerik Blum" za najboljeg poduzetnika/preduzetnika na području Federacije Bosne i Hercegovine u 2020. godini.

Priznanje se dodjeljuje najefikasnijem poduzetniku/preduzetniku, onom koji pomjera granice mogućnosti, tj. koji pokazuje da je moguće stvarati dodanu vrijednost uz istodobno poštivanje društvene i prirodne okoline.

Pozivamo sve poslovne ljude, poslovna udruženja, građane da nominuju poduzetnike koje smatraju najuspješnijim, kao i poduzetnike da se samonominuju.

Krajnji rok za dostavljanje nominacija je 31.03.2020. godine.

Nominacija se vrši popunjavanjem formulara koji je dostupan na web stranici Udruženja www.upfbih.ba.

Formular možete slati putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ili poštom na adresu Mula Mustafe Bašeskije 12/3, 71000 Sarajevo.

Nominacije dostavljene nakon propisanog roka neće biti uzete u razmatranje.

Nominovani koji budu zadovoljili kriterije biti će uvršteni u širu listu kandidata, te će dati izjavu o prihvatanju nominacije.

Proglašenje pobjednika će biti na ceremoniji dodjele priznanja koja će biti upriličena 29.05.2020. godine u Sarajevu.
 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 11