Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Projekat “Biznis nakon krize” za podršku malim i srednjim poduzećima u BiH – Prijave do 30. maja
Projekat “Biznis nakon krize” za podršku malim i srednjim poduzećima u BiH – Prijave do 30. maja PDF Ispis E-mail

26.05.2020.

U izazovu kratkoročnog spašavanja i dugoročnog opstanka, u novim poslovnim modelima, EBRD pokreće projekt “Biznis nakon krize” koji finansira Evropska unija.


“Biznis nakon krize” je kombinacija početnog onlajn treninga u 4 modula, praćenog sa važnijim modulom – individualnim radom sa preduzećima, s ciljem definisanja novog/dorađenog poslovnog modela poduzeća za budućnost i finansijskih planova za novo doba, pojedinačno za svako preduzeće, te mentorstvo u trećoj fazi za sve izazove u implementaciji novog poslovnog modela.


Voditelj projekta je konzultantica Alma Nefić, jedna od vodećih EBRD internacionalnih konzultanata, sa iskustvom u razvoju i rastu poduzeća širom Evrope i centralne Azije, te sjevera Afrike, sa projektima u više od 15 zemalja. U BiH i regiji, Nefić vodi projekte reorganizacije kompanija, unapređenja prodaje, upravljanja finansijama i modelima za rast. Prethodno desetogodišnjem poduzetnišvu u konzultanskom poslu, Nefić je 15 godina vodila multinacionalne i regionalne kompanije iz FMCG i financijske industrije.


U projektu će učestvovati ograničen broj poduzeća, svoje prijave možete poslati do 30. maja na mailove  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript  ili  Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 8