Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Prijava za učešće u takmičenju, podsticaj preduzetništvu
Prijava za učešće u takmičenju, podsticaj preduzetništvu PDF Ispis E-mail

02.07.2020.

https://www.mreza-mira.net/wp-content/uploads/2019/10/project-proposal-template-810x456-300x200.jpeg 300w" sizes="(max-width: 600px) 100vw, 600px" style="box-sizing:border-box;max-width:100%;border:0px;height:auto;vertical-align:middle;transition:transform 0.3s ease-in-out 0s;will-change:transform;width:670px">

Ujedinjene nacije, u okviru programa Ciljevi održivog razvoja, raspisuje konkurs za učešće u takmičenju pod nazivom Citizen Enrepreneurship Competition.

OBLAST:

Održivi razvoj

OPIS

Cilj takmičenja je da se osnaže preduzetnici širom svijeta u nastojanjima da stvore inovativne odgovore na izazove, na globalnom i lokalnom nivou. Takmičenje je otvoreno za kandidate iz cijelog svijeta koji žele da prijave projekte od društvenog značaja, a koji promovišu 17 Ciljeva održivog razvoja. Takmičenje je podijeljeno u tri kategorije, i to: takmičenje za odrasle, takmičenje za mlade i takmičenje u oblasti turizma, koje je podkategorija takmičenja za mlade. Najuspješniji učesnici će dobiti medalje i sertifikate na virtuelnoj Ceremoniji dodjele nagrada, u decembru 2020. godine.

USLOVI

Kandidati iz cijelog svijeta mogu da se prijave za učešće u takmičenju. Kandidati koji žele da se prijave za učešće u takmičenju za odrasle moraju imati više od 30 godina. Kandidati koji žele da se prijave za učešće u takmičenju za mlade i turizam moraju imati između 13 i 29 godina.

NAČIN PRIJAVE

Da bi se prijavili za učešće u takmičenju, kandidati su u obavezi da se registruju, a potom pijave projekat putem sledećeg linka: https://www.entrepreneurship-campus.org/register/

ROK ZA PRIJAVU:

30. septembar 2020. godine

Detaljnije na: https://www.entrepreneurship-campus.org/com…/how-to-enter/

mladiinfo.me

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 20