Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Opis vizuala
Opis vizuala PDF Ispis E-mail

22.09.2022.

TRAŽIŠ - Copy

Javni poziv za nezaposlene osobe sa područja BPK Goražda da se prijave za učešće u programu stručnog usavršavanja za zanimanja „Mašinbravar“ i „Zavarivač“, s ciljem sticanja znanja radi lakšeg pronalaska zaposlenja kod poznatog poslodavca, člana Lokalnog partnerstva za zapošljavanje Goražde, ''TechVor Care'' d.o.o. (TVC) Goražde.

Prijavu možete popuniti online putem linka:

https://forms.gle/LJkcf2qvDLh55L2y7

ili se možete javiti u prostorije Službe za zapošljavanje BPK Goražde, kancelarija br. 3. (Edin Hubanić); br. 4. (Anida Borovina) i broj 5. (Amela Škamo Žerić) svakog radnog dana u terminu od 9:00 do 14:00 radi evidencije, informativnog razgovora i pripreme za početak obuke.

Planirana obuka u Bosansko-podrinjskom kantonu Goražde je aktivnost koja je definisana u okviru saradnje Grada Goražde, JU Službe za zapošljavanje BPK Goražde, Privredne komore BPK Goražde, Udruženja poslodavaca BPK Goražde, Srednje stručne škole ''Džemal Bijedić'' Goražde, TVC d.o.o. Goražde, Udruženja za lokalne razvojne inicijative ''ALDI'' Goražde i Obrtničke komore BPK Goražde u okviru programa "Podrška Evropske unije lokalnim partnerstvima za zapošljavanje Faza II (LEP II), a koji je finansijski podržan od strane Evropske unije putem Međunarodne organizacije rada (MOR).

Za više informacija o projektu LEP II, posjetite www.partnerstvo.ba i kanale društvenih mreža (Instagram, Facebook, Twitter i YouTube).

 

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 11