Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Održana druga sjednica Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije „PIT DRINA“ 2019
Održana druga sjednica Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije „PIT DRINA“ 2019 PDF Ispis E-mail

12.02.2019.

IMG 2488

Danas je u „Biznis centru“ Goražde održana druga sjednica Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije „PIT DRINA“ 2019.

Organizacioni odbor je odlučio ko će biti glavni suorganizatori konferencije, te ovlastio predsjednicu Udruženja poslodavaca BPK Goražde da potpisuje pozivnice i druge akte koji budu potrebni ispred Organizacionog odbora i suorganizatora konferencije.

Razgovaralo se o temama koje će se naći na konferenciji, te o gostima koji bi prisustvovali na konfeenciji. Jedna tema o kojoj su svi složili jeste: „Kako zadržati kadrove“, jer je to gorući problem svim firmama.

Ponuđene su tri kategorije sponzora i to : zlatni sponzor u iznosu od 2.000,00 KM, srebreni sponzor u iznosu od 1000,00 KM, te bronzani sponzor u iznosu od 500,00 KM.

Odlučeno je da se naplaćuju ulaznice na konferenciju po cijeni od 43,00 KM +PDV, s tim da će sa tri kupljenje ulaznice biti jedna besplatna.

Razgovaralo se o medijskom pokroviteljstvu, te o imenovanju voditelja i moderatora konferencije.

Dogovoreno je da se za slijedeći sastanak pozovu predstavnici Radio televizije BPK Goražde i predstavnik firme „Faceart“ koja će štampati propagandni materijal.

Dogovoreno je da se do kraja sedmice pošalje pozivno pismo firmama i lokalnim zajednicama u okruženju kako bi iskazale interesovanje za učestvovanje na konferenciji.

Slijedeći sasatanak je zakazan za 19.2.2019.godine u 11,00 sati.

IMG 2490

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 25