Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Održan četvrti sastanak Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije u Goraždu.
Održan četvrti sastanak Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije u Goraždu. PDF Ispis E-mail

26.02.2019.

IMG 2499

U „Biznis centru“ Goražde danas je održan četvrti sastanak Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije u Goraždu koja će se održati 21.03.2019.godine.

Organizacioni odbor je razmatrao ponude od firmi „Faceart“ d.o.o. i J.P.„RTV BPK Goražde“ koje se odnose na reklamni materijal i snimanje reportaže o poslovnoj konferenciji.

Razgovaralo se i o drugim ponudama koje ulaze u trošak poslovne konferencije.

Organizacioni odbor je dogovarao paneliste na poslovnoj konferenciji, tako da je do sada potvrđeno da će Nedžad Alić isped firme „Emka Bekto“ biti učesnik u panel diskusiji, te predstavnik firme „Prevent Goražde“, koji još nisu odredili ime paneliste.

Stavljen je akcenat na medijsko predstavljanje, te je zadužena Anela Čakal Ušanović da u tom pogledu obaviještava sve medije i dostavlja izvještaje sa sastanaka i drugim bitnim stvarima vezanim za konferenciju.

Diskutovalo se o budžetu konferencije, te pojedinačno razmatrane stavke rashoda, kao i prihodovna strana Budžeta.

IMG 2500

 

Predlagano je da se angažuju volonteri iz Gradske uprave Grada Goražda za pomaganje oko određenih stvari na konferenciji.

Do kraja sejednice ponuđena je i mogućnost angažiranja nekih od banaka i osiguravajućih društava kako kao sponzora, tako i kao jednih od prezentatora na konferenciji.

Zaključeno je da se animiraju i druge firme, posebno sa lokaliteta industrijske zone „Pobjeda“, kako bi učestvovali kao sponzori, a određeni direktori kompanija i kao panelisti.

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 30