Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti
Vijesti
PRIJAVA NA POSLOVNU KONFERENCIJU U GORAŽDU 21.03.2019.GODINE PDF Ispis E-mail

21.03.2019.GODINE

PRIJAVA NA POSLOVNU KONFERENCIU U GORAŽDU 21.03.2019.GODINE MOŽE SE IZVRŠITI PUTEM SLIJEDEĆEG LINKA NA STRANICI FIRME "TARGER"

 

LINK: http://www.targer.ba/soi/prijava.php?id=1&konferencija=true

 
Najava poslovne konferencije u Goraždu 21.03.2019.godine PDF Ispis E-mail

Targer Konferencija

PIT Drina 2019 - Goražde


OPIS KONFERENCIJERegionalna poslovno-stručna konferencija namijenjena proizvodnim kompanijama


Konferencija PIT DRINA 2019 u suorganizaciji naše konslutantske kuće održava se u četvrtak, 21.03.2019. u Goraždu sa početkom u 09.00 sati.
Konferencija je zamišljena kao mjesto susreta u jednom danu za sve stručne, rukovodeće i adiministrativne uposlenike proizvodnih kompanija, kao i onih koji će to žele postati. 
Također, konferencija je značajna i svim učesnicima ili sponzorima kojima proizvodne kompanije predstavljaju klijente za njihove proizvode i/ili usluge. Ona predstavlja idelnu priliku da se u jednom danu i na jednom mjestu svi učesnici upoznaju sa aktuelnim i naprednim metodama, tehnikama i tehnologijama u poslovnim operacijama, kao i da se upoznaju sa kolegama, ekspertima i poduzetnicima iz kompanija koje dijele zajedničke izazove proizvodne djelatnosti. 
Ne manje važna misija konferencije je dodatno oživljavanje regionalne istočno-bosanske privrede kao i bolje povezivanje kompanija i stručnjaka iz cijele BiH kao i regije Zapadnog Balkana. 
Koncept konferencije je da se učesnici različitim sadržajima što bolje upoznaju sa širokim spektrom tema, ideja, koncepata, kompanija i učesnika, a sve s ciljem dinamičnijeg razvoja vlastitih kompanija i karijera. Sukladno navedenom, konferencija je tematski prilagođena i podijeljena u nekoliko cjelina:

• stručna izlaganja,
• izlaganja domaćih i međunarodnih organizacija s ciljem podsticaja biznisu,
• B2B poslovni susreti i umrežavanje,
• panel diskusija na jednu od gorućih tema BH privrede,
• obilazak pogona kompanija Prevent Goražde i EMKA Bosnia.

Više...
 
Održan treći sastanak Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije u Goraždu. PDF Ispis E-mail

20.02.2019.

IMG 2494

U „Biznis centru“ Goražde jučer je održan treći sastanak Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije u Goraždu koja će se održati 21.03.2019.godine.

Organizacioni odbor je razmatrao pregled aktivnosti utvrdio Pozivno pismo koje će biti upućeno svim poslodavcima sa područja BPK Goražde, te drugim institucijama.

Više...
 
Održana druga sjednica Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije „PIT DRINA“ 2019 PDF Ispis E-mail

12.02.2019.

IMG 2488

Danas je u „Biznis centru“ Goražde održana druga sjednica Organizacionog odbora za održavanje poslovne konferencije „PIT DRINA“ 2019.

Organizacioni odbor je odlučio ko će biti glavni suorganizatori konferencije, te ovlastio predsjednicu Udruženja poslodavaca BPK Goražde da potpisuje pozivnice i druge akte koji budu potrebni ispred Organizacionog odbora i suorganizatora konferencije.

Više...
 
GORAŽDE U MARTU DOMAĆIN REGIONALNE POSLOVNO-STRUČNE KONFERENCIJE ‘’PIT DRINA 2019.’’ PDF Ispis E-mail

05.02.2019.

 

U prostorijama ‘’Biznis centra’’ Goražde danas je u organizaciji Udruženja poslodavaca BPK-a Goražde u saradnji sa firmom ‘’Prevent Goražde’’ održan prvi sastanak Organizacionog odbora povodom održavanja Regionalne poslovno-stručne konferencije ‘’PIT DRINA 2019’’.

Više...
 
<< Početak < « 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 » > Kraj >>

Stranica 80 od 197

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 25