Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti
Vijesti
Dodijeljene 22 nagrade najuspješnijim menadžerima BiH i regiona PDF Ispis E-mail

04.07.2013.

U Sarajevu je, uz prisustvo nekoliko stotina najuspješnijih menadžera iz desetak zemalja Evrope i većeg broja privrednih, političkih i javnih ličnosti iz BiH  i regiona, održana dvadesetosma  po redu ceremonija izbora najmenadžera i najkompanija regiona jugoistočna i srednja Evropa. Dodijeljene su ukupno 22 menadžerske nagrade najuspješnijim menadžerima, te 14 nagrada najuspješnijim pojedincima, koji ne rade direktno u biznisu, ali svojim aktivnostima prave povoljniji ambijent za biznis i ekonomiju.

Dobitnici priznanja su privrednici i kompanije, koji su u ovoj godini zabilježili meteorske uspone i rezultate u ekonomskom razvoju, investicijama, ekologiji, kvalitetu rada i zapošljavanju.

Više...
 
Potpisan Sporazum o saradnji na realizaciji projekta „ Smanjivanje disbalansa između ponude i potražnje za radnom snagom i poboljšanje kompetencija, konkurentnosti i zapošljavanja radne snage u Goraždu PDF Ispis E-mail

25.06.2013.

 

aldi_1

Danas je u prostorijama Aldi-a potpisan Sporazum o saradnji na realizaciji projekta „Smanjivanje disbalansa između ponude i potražnje za radnom snagom i poboljšanje kompetencija, konkurentnosti i zapošljavanja radne snage u Goraždu između Vlade BPK Goražde, Službe za zapošljavanje BPK Goražde, Srednje stručne škole „Džemal Bijedić“ i Udruženja poslodavaca BPK Goražde.

 

Više...
 
Održan drugi dio edukativnog seminara“ Napredna edukacija poslodavaca“ PDF Ispis E-mail

21.06.2013.

IMG_0729

Jučer je održan i drugi dio edukativnog seminara “Napredna edukacija poslodavaca“ projekta koji je realizovalo Udruženje poslodavaca BPK Goražde na osnovu projekta finansijski podržanom od Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta a na kojem je obrađeno preostalih pet tema i to :

Vođenje ili Leadership malih i srednjih preduzeća 

EU Praksa – trendovi i zahtjevi

Unapređenje odnosa sa ključnim kupcima

Efikasno upravljanje vremenom

Metode i vještine poslovnog pregovaranja

Više...
 
Održana 2.redovna sjednica Ekonomsko-socijalnog vijeća BPK Goražde PDF Ispis E-mail

 

19.06.2013.

esv_2

U ponedeljak 17.06.2013.godine održana je 2.redovna sjednica Ekonomsko-socijalnog vijeća BPK Goražde na kojoj su se između ostalog našle dvije važne tačke dnevnog reda i to: Izvještaj o radu i izvršenju Finansijskog plana „J.U. Služba za zapošljavanje BPK Goražde“ za 2012.godinu i Izvještaj o radu i izvršenju Finansijskog plana „Zavoda Zdravstvenog osiguranja BPK Goražde“ za 2012.godinu.

Sjednici su pored članova vijeća prisustvovali i predstavnici Službe za zapošljavanje Edina Čelik i Erna Cagara, direktor Zavoda zdravstvenog osiguranja Ferid Pleh i sekretar Udruženja poslodavaca BPKGoražde Adnan Bukva.

Više...
 
Udruženje poslodavaca BPK Goražde započelo sa edukativnim seminarom „Napredna edukacija poslodavaca“ PDF Ispis E-mail

07.06.2013.

IMG_0710

Jučer je u Velikoj Sali Ministarstva za privredu BPK Goražde Udruženje poslodavaca BPK Goražde održalo prvi u nizu edukativni seminar za svoje članove pod nazivom „Napredna edukacija poslodavaca“, koja se sprovodi na osnovu podrške od strane Federalnog ministarstva razvoja, poduzetništva i obrta i ima za cilj da se goraždanski poslodavci upoznaju sa najnaprednijim modelima savremenog poslovanja. Projekat se zasniva na aktuelnim modelima poslovne edukacije koja unapređuje svakodnevno poslovanje jednog poslodavca. Predavači na edukaciji su bili predstavnici firme „BH Quality“-Centar za poslovnu izvrsnost iz Tuzle koji imaju višedecenijsko iskustvo u ovoj oblasti.

Više...
 
<< Početak < « 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 » > Kraj >>

Stranica 180 od 196

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 17