Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti
Vijesti
Održana sjednica Ekonomsko-socijalnog vijeća BPK-a Goražde PDF Ispis E-mail
Goražde, 28.06.2011.

Pozitivne ocjene za programe rada Vlade i razvoja BPK

vijece_280611_1.JPG

Program rada Vlade BPK-a Goražde za 2011. godinu i Program razvoja BPK-a do 2014.godine razmatrali su na današnjoj sjednici članovi Ekonomsko-socijalnog vijeća Bosansko-podrinjskog kantona Goražde. Pored članova Vijeća, sjednici su prisustvovali ministar za privredu Demir Imamović, direktorica Službe za zapošljavanje Nafija Hodo, direktor Uprave za inspekcijske poslove Midhat Hadžiomerović, te predstavnik PIO/MIO Goražde .

Više...
 
Na sastanku sa Ekonomsko-socijalnim vijećem BPK PDF Ispis E-mail
Goražde, 26.05.2011.

Definisane smjernice za buduću saradnju

socio_ekonomsko_vijece_260511_b1_4.JPG

Članovi Ekonomsko-socijalnog vijeća BPK Goražde susreli su se danas sa premijerom BPK Goražde Emirom Fraštom i ministrom privrede Demirom Imamovićem.

Više...
 
S ciljem poboljšanja poslovnog ambijenta PDF Ispis E-mail
S ciljem poboljšanja poslovnog ambijenta
Goražde, 07.04.2011.

Premijer BPK-a sastao se sa predstavnicima Udruženja poslodavaca

udruzenje_poslodavaca_070411_b1_1.JPG

Članovi Upravnog odbora Udruženja poslodavaca BPK-a Goražde danas su se sastali sa sa premijerom BPK-a Emirom Fraštom i ministrom za privredu Demirom Imamovićem.

Više...
 
Održana 5.sjednica Skupštine Udruženja poslodavaca BPK-a Goražde PDF Ispis E-mail

Goražde, 23.03.2011.

sjednice_sastanak_poduzetnika_230311_b1_1.JPG

Danas je održana 5. sjednica Skupštine Udruženja poslodavaca Bosansko-podrinjskog kantona Goražde, kojoj je u ime Vlade BPK-a Goražde prisustvovao ministar za privredu Demir Imamović.

Više...
 
Potpisivanje Sporazuma o saradnji između Službe za zapošljavanje BPK Goražde i Udruženja poslodavaca BPK Goražde PDF Ispis E-mail

U prostorijama Službe za zapošljavanje BPK Goražde dana 23.09.2010. godine, potpisan je Sporazum o saradnji Službe za zapošljavanje BPK Goražde i Udruženja poslodavaca BPK Goražde.
Ovim Sporazumom unaprijedit će se saradnja između Službe i Udruženja poslodavaca BPK Goražde, a koji je potpisala direktorica Službe za zapošljavanje BPK Goražde Nafija Hodo i predsjednica Upravnog odbora Udruženja poslodavaca BPK Goražde Munevera Ušanović.
Sporazumom je definisano da Služba za zapošljavanje BPK Goražde, poslodavcima, kao korisnicima usluga i partnerima na tržištu rada, obezbijedei informacije o stručnoj spremi, zanimanjima, posebnim znanjima i vještinama nezaposlenih osoba, kao i druge informacije značajne za poslodavce.

 

Više...
 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 197 » > Kraj >>

Stranica 195 od 197

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 20