Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti Održana 8.redovna sjednica Upravnog odbora Biznis centra Goražde
Održana 8.redovna sjednica Upravnog odbora Biznis centra Goražde PDF Ispis E-mail

18.10.2018.

uo bc 18.10.18-1

 

Danas je održana 8.redovna sjednica Upravnog odbora Biznis centra Goražde.

Nakon usvajanja Zapisnika sa 7.redovne sjednice i informisanja o realizaciji Odluka o Zaključaka sa predhodne sjednice Upravnog odbora,razmatralo se idejno riješenje za otvaranje izložbenog prostora u multimedijalnoj Sali „ Biznis centra“ koju je podnijelo Udruženje „Stari zanati“.

Član Upravnog odbora Biznis centra ispred Udruženja stari zanati gosp. Safet Efendić pojasnio je prisutnim sa se ovom idejom želi oživiti Biznis centar na način da se u prizemlju zgrade postave police, na kojima bi se mogli prezentovati proizvodi obrtnika, poslodavaca i drugih pravnih lica, te da se u jednom dijelu sale napravi bosanska soba, koja bi se mogla koristiti za snimanje bajramskih praznika i drugih događaja.

Upravni odbor je prihvatio ponuđenu inicijativu, te zaključio da je potrebno poslati dopis Gradskoj upravi u kojem će se tražiti odobrenje za izvođenje određenih radova kako bi se ova ideja realizovala.

U nastavku sjednice Upravni odbor je donio odluku o rasporedu plačanja ložača za zimsku sezonu 2018/2019.godinu, te da se za ložača imenuje ista osoba koja je vršila ove poslove i u predhodnom periodu.

esv 005

 

Također, Upravni odbor je donio odluku i o rasporedu plačanja čistačice u periodu od 01.10.2018.godine-30.09.2018.godine. Odlučeno je da se za čistačicu imenuje ista osoba koja je vršila poslove čišćenja i u proteklom periodu.

 

esv 006

 

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 18