Udruženje poslodavaca BPK Goražde
 
Home Vijesti
Vijesti
Udruženje poslodavaca u posjeti firmi „ GPD DRINA d.d.“ PDF Ispis E-mail
16.12.2011.
 
Razgovor sa sekretarom privrednog društva GPD „DRINA“ d.d. Goražde gosp. Ešrefom Lakovićem o trenutnoj problematici vodio je sekretar Udruženja poslodavaca Adnan Bukva.
 
Udruženje poslodavaca : Recite nam kakva je trenutno stanje u firmi“ GPD DRINA“ i inače u građevinskom sektoru na području BPK Goražde?
Više...
 
Udruženje poslodavaca u posjeti firmi „ Tvornica alata Goražde“ PDF Ispis E-mail

 

 14.12.2011. Razgovor sa direktorom firme „ Tvornica alata Goražde“ gosp. Enizom Varnicom o trenutnoj problematici vodio je sekretar Udruženja poslodavaca Adnan Bukva.

Udruženje poslodavaca: Recite nam kakva je trenutna situacija u firmi“ TAG“ i koji su najveći problemi s kojima se suočava ova firma? 

Više...
 
Održana 24. redovna sjednica Upravnog odbora Udruženja poslodavaca BPK Goražde PDF Ispis E-mail
02.12.2011.
 

Upravni odbor Udruženja poslodavaca BPK Goražde održao je svoju 24. redovnu sjednicu na kojoj se našlo 8 tačaka dnevnog reda.

Upravni odbor je razmatrao finansijski izvještaj udruženja, nakon čega je donesen Zaključak da bi se neke firme članice trebale podsjetiti radi izmirenja obaveza plačanja članarine.
Više...
 
Nastavak pregovora sa firmom „Emka Bosnia“ d.o.o. Goražde PDF Ispis E-mail
Goražde, 29.11.2011.

Direktor firme „Emka Bosnia“ Joachim Wolff i predstavnici ove firme susreli su se danas u Goraždu sa premijerom BPK Goražde Emirom Fraštom i ministrom za privredu  Demirom Imamovićem kako bi nastavili pregovore vezane za sklapanje specijalne pogodbe o raspolaganju imovinom u vlasništvu BPK Goražde na prostoru industrijske zone u Vitkovićima.

Više...
 
Održana 82 sjednica Ekononsko socijalnog vijeća FBiH PDF Ispis E-mail

29.11.2011.

Ekonomsko-socijalno vijeće za teritoriju Federacije Bosne i Hercegovine zaključilo je na današnjoj sjednici u Sarajevu da u Federaciji BiH treba riješiti pitanje gazdovanja šumskim resursima i u tom kontekstu je, generalno, podržalo donošenje federalnog zakona o šumarstvu.

Više...
 
<< Početak < « 191 192 193 194 195 196 » > Kraj >>

Stranica 193 od 196

facebookgbr2

Privredni vodič

TitlePage

Business Guide

vodicFinal English Web

Anketa

Šta poslodavci očekuju od nove Vlasti
 

Trenutno online

Trenutno aktivnih Gostiju: 11